Besplatna registracija

Najava utakmice za nastavak borbe za vrh tablice – RK Nexe vs RK Spačva

Kategorija: premijer liga

Nakon lijepe utakmice koju su naši rukometaši RK Nexe priredili u Poreču u kojem su nadigrali domaćina, te ušli u Final Four Kupa Hrvatske, u subotu ponovo imamo jednu lijepu rukometnu poslasticu.

Naime, naši Gromovi u sklopu Lige za prvaka Hrvatske igraju 7. kolo u kome se sastaju RK Nexe i RK Spačva iz Vinkovaca. RK Nexe niti u ovoj utakmici ne smije podcijeniti protivnika već u utakmicu uči koncentrirano i igrati svoju igru. Svaki bod je vrlo važan do kraja prvenstva, pa tako i ovi koje namjeravamo osvojiti u subotu u Našicama protiv Vinkovčana.

Utakmica se za one koji još ne znaju u subotu, 4.5.2019. s početkom u 19 sati, a imati ćemo i prijenos uživo na HRS youtube kanalu.

Kako bi i ovoga puta dvorana bila što ispunjenija i ovim putem pozivamo sve navijače naših Gromova da dođu u što većem broju na utakmicu te svojim prisustvom i gromoglasnim navijanjem pokažu kako se srcem navija za svoj omiljeni klub. Isto tako RK Nexe i ovoga puta svoje vjerne navijače daruje s 10 ulaznica, a njih možete osvojiti tako što u komentaru upišete „Gdje su Gromovi tu sam i ja”.

Sretno svima u osvajanju ulaznice, a isto tako napominjemo kako se one mogu kupiti osim na ulazu u dvoranu prije tekme, i u preprodaji i to u Caffe baru Radić, Sport caffeu, Beer gardenu i Caffe baru Escobar.

Sretno svima, a pogotovo našim Gromovima!!!