Besplatna registracija

Najava vikenda mladih Gromova

Kategorija: Ostalo

Ovog vikenda ponovno će veliki broj selekcija RK Nexe imati nastupe na službenim natjecanjima.

U subotu u Osijeku mlađi kadeti igraju dvije utakmice 1. HMKRL istok protiv ekipa RK Đakovo početak u 10 sati i RK Ivan Mikanovci početak u 12 sati.

Selekcija dječaci A igra u Požegi dvije utakmice 1. HRLDA protiv ekipa RK Požega početak u 9 sati i RK Lipa početak u 12 sati.

Bili smo na treningu selekcije mlađih kadeta te smo razgovarali s trenerom Zoranom Krivošijom koji je izjavio da očekuje dobre rezultate iz predstojećih utakmica, pohvalio svoje igrače koji vrijedno treniraju nekoliko godina te istaknuo da su dobra ekipa koja se druži u klubu i van kluba, a također su vrlo dobri i odlični učenici u školi. Što očekuju od predstojećih utakmica i kako su počeli igrati rukomet rekli su nam i mladi talentirani Gromovi Petar Sokol i Josip Kolarić.

U nedjelju u Đurđenovcu s početkom od 10:30 sati kadetska ekipa igra utakmicu 3. kola 2. HKRL istok protiv ekipe Orahovice.

Ekipa Nexe2 u nedjelju u Našicama s početkom od 18 sati igra utakmicu 6. kola 2. HRL Istok protiv ekipe RK Valpovka. Ova utakmica će se moći gledati i uživo na RK NEXE youtube kanalu.

Pozivaju se svi ljubitelji rukometa da dođu podržati naše mlade Gromove.