Besplatna registracija

Najava zadnje domaće utakmice Gromova za ovu sezonu – RK Nexe vs RK Dubrava – ULAZ SLOBODAN

Kategorija: premijer liga

Nakon odigrane utakmice u polufinalu KUP-a Hrvatske u kojem su naši Gromovi dali sve od sebe kako bi pobijedili te otišli u finale, pred nama je novi ogled u Ligi za prvaka Hrvatske.

Naime, u goste, a u sklopu 9. kola Lige u Našice nam dolazi RK Dubrava.

Početkom mjeseca travnja s rukometašima Dubrave smo u 4. kolu igrali u Zagrebu i tamo smo rezultatom 31:37 za Nexe kući donijeli vrlo važne bodove. U međuvremenu odigrano je nekoliko kola i to s Umagom, Spačvom, Zagrebom i Porečem. Od te četiri utakmice u čak 3 smo pobijedili, a samim time i osigurali miran nastavak sezone te potvrdili vrh tablice.

U nedjelju igramo u Našicama s Dubravom i ukoliko pobijedimo i u toj utakmici, u što ne sumnjamo, ostaje nam još samo jedno kolo, s PPD Zagrebom. Svi smo većinom već usmjereni u tom smjeru, jer se naravno radi o dugogodišnjem derbiju, ali na nama je prije toga i ova spomenuta utakmica s RK Dubravom.

Želja RK Nexe ja da se i u ovoj utakmici koja će se igrati u nedjelju 26.svibnja s početkom u 19 sati u dvorani kralja Tomislava u Našicama okupi što veći broj navijača kako bi svoj omiljeni klub doveli do još jedne pobjede i kako bi svi zajedno još jednom uživali u lijepom rukometu kakav RK Nexe zna prirediti. Upravo zbog toga RK Nexe je ovoga puta odlučio svoje sve navijače nagraditi besplatnim ulazom, jer takve navijače kakve Gromovi imaju rijetko koji klub u Hrvatskoj ima. Upravo u situacijama kada je najteže na parketu, zadnji atom snage se traži zbog navijača, koji uvijek svakom tko dođe u goste daju do znanja tko je „gazda na terenu”. Lijepo je znati da su nam tribine uvijek pune, da navijači prate svaki korak naših rukometaša, a vjerujemo kako RK Nexe ne bi niti bio ovako visoko rangiran u Hrvatskoj i u Europi da nije bilo takve podrške publike.

Zbog toga, pozivamo još jednom sve navijače da u nedjelju dođu, budu dio spektakla te svoje Gromove s Krndije u posljednjoj domaćoj utakmici za ovu sezonu isprate kako zaslužuju.

Lijepo je biti navijač Gromova.