Besplatna registracija

Najljepši rukomet u srcu Slavonije – Izvučeni sretni dobitnici ulaznica za utakmicu RK Nexe vs RK Rabotnik

Kategorija: EHF kup

Lijepa rukometna priča nastavlja se i dalje. Naime, danas u 19:30 sati u dvorani kralja Tomislava u Našicama odigrat će se 3. kolo EHF kup Grupa B između našeg rukometnog kluba Nexe i HC Eurofarm Rabotnik.

Nakon što je rukometni klub Nexe početkom mjeseca u dramatičnoj završnici protiv mađarske Tatabánye odnio gostujuću pobjedu te prije tjedan dana u Našicama deklasirao moćni Hannover, danas je pred Gromovima novi izazov. U goste nam dolazi makedonska ekipa HC Eurofarm Rabotnik iz Bitole, a mi s pravom očekujemo kako će RK Nexe ubilježiti novu pobjedu i nove bodove. Vrlo je važno zadržati ovakav uspješan niz kakav Gromovi imaju već nekoliko utakmica, kako zbog morala, a prije svega zbog vrlo važnih bodova koji bi nas mogli odbaciti još dalje u natjecanje u EHF kupu. Ipak, kako je najavio i glavni trener RK Nexe Hrvoje Horvat, Rabotnik nikako nije ekipa koju treba podcijeniti, jer su i u gostima u Njemačkoj Hannoveru zadali dosta muke. „Oni jako dobro mogu odigrati šest nula u defanzivnom dijelu i tu su nezgodni. U napadu imaju nekoliko pojedinaca na koje moramo dobro obratiti pažnju kako nam ne bi napravili problema. Mislim da bismo mi s jednim pravim pristupom, ozbiljnošću i koncentracijom trebali utakmicu riješiti u našu korist.” – rekao je među ostalim trener Hrvoje Horvat. Trener naših Gromova također je pozvao navijače da i dalje dolaze na utakmice kao i na prijašnjim utakmicama, jer ovakav lijepi niz pobjeda svakako dolazi i od činjenice što igrači znaju da imaju zavidnu podršku s tribina. Uz sve nabrojeno, moramo znati kako je Rabotnik u ovoj utakmici najvjerojatnije odlučio ići na sve i ništa, pošto im je ovo zadnja slamka spasa te naši rukometaši itekako trebaju biti na oprezu.

Upravo zbog svega rečenog, RK Nexe je prije nekoliko dana ponovo odlučio počastiti svoje najvjernije navijače s 10 besplatnih ulaznica. I ovoga puta su u nagradnoj igri putem društvenih mreža sudjelovali mnogi navijači, a danas su ulaznice osvojili:

Martina Denisov
Marijana Varga
Marica Tomislav Batrac
Ana Vuković
Antonio Jović
Ivana Majcen
Franjo Malvić Frenki
Tihana Perković
Igor Hrženjak
Marica Tomislav Batrac

Svim sretnim dobitnicima čestitamo, a svoje besplatne ulaznice možete dobiti na ulazu u dvoranu prije početka utakmice, dok svima ostalima želimo puno sreće drugi put. Ulaznice za utakmicu RK Nexe vs RK Rabotnik možete osim na ulazu prije početka tekme kupiti u pretprodaji u Caffe baru Radić, Sport caffeu, Beer gardenu, Caffe baru Escobar, a prijenos za one koji ne mogu doći u dvoranu će biti na Sportklubu 2.

Utakmica se igra danas 23.2.2019. u dvorani OŠ kralja Tomislava u Našicama s početkom od 19.30 sati te se pozivaju navijači da dođu u što većem broju gromoglasnim navijanjem podržati naše Gromove u borbi za nove bodove u EHF kupu.

Za kraj možemo ponovo naglasiti kako je RK Nexe od prošle godine pokrenuo program vjernosti za svoje navijače. Na svakom od navijača je samo da se besplatno registrira, preuzme aplikaciju na svoj pametni telefon te uživa u brojnim pogodnostima koje nudi članska iskaznica RK NEXE.

Registrirati se možete online na web stranici RK NEXE ili klikom na link: https://www.cashbackworld.com/hr/registration/partner/95300729