Besplatna registracija

Nakon još jedne pobjede RK Nexe veseli činjenica kako se tek u zadnjem kolu odlučuje o prvaku Hrvatske

Kategorija: premijer liga

Nakon što je RK Nexe u nedjelju na domaćem terenu odigrao odličnu utakmicu protiv RK Dubrave te pobjedom ubilježio nove bodove, pred nama je već u srijedu i posljednje 10. kolo u Zagrebu protiv PPD Zagreba. Naravno, očekuje nas velika utakmica i derbi u kome RK Nexe itekako množe pokazati svoje kvalitete, ali ima i šansu za napraviti veliko iznenađenje te osvojiti Ligu. PPD Zagreb ima trenutno dva boda prednosti, ali ukoliko bi RK Nexe u ovoj utakmici koja se igra u srijedu pobijedio o naslovu prvaka bi odlučivale nijanse, točnije gol razlika.

Što o svemu misli trener Hrvoje Horvat poslušajte u video prilogu koji vam i ovoga puta donosimo. Isto tako u istom prilogu možete čuti i prve dojmove igrača Marina Greganića koji je protiv Dubrave imao svoj dan zabivši 7 golova, a po prvi puta razgovarali smo i s novim Gromom Ivanom Dumenčićem.

Hrvoje Horvat

S puno vjere, snage i pouzdanja u sebe idemo u Zagreb na posljednje 10. kolo. Svakako nas veseli činjenica kako upravo to zadnje kolo odlučuje o prvaku države. Našice su jedna topla sredina i RK Nexe je maksimalno korektan te sam uvjeren kako svi oni koji su boravili u klubu mogu reći sve pozitivno. Upravo zbog toga, a i najbolji je pokazatelj s kakvom voljom, guštom i željom su upravo odigrali ove zadnje minute pred domaćom publikom. Pred utakmicom s Zagrebom možemo biti samo pozitivni i imati nadu, vjeru kao i naše samopouzdanje koje nam ne može uzeti nitko. U Zagreb idemo odigrati što bolju utakmicu te u njoj ići gol po gol, minutu po minutu, loptu po loptu. Vjerujem kako ćemo na kraju uzdignute glave izaći iz dvorane. – rekao je među ostalim trener Hrvoje Horvat koji je još jednom pozvao sve navijače Gromova koji su u mogućnosti da dođu u srijedu u Zagreb i podrže RK Nexe.

Sretno Gromovi