Nakon jučerašnje pobjede nad MRK Sesvete u utorak je na redu Montpellier

Igrači rukometnog kluba Nexe na čelu s trenerom Hrvojem Horvatom odigrali su još jednu pripremnu utakmicu protiv MRK Sesvete.

MRK Sesvete u prijašnjim ogledima pokazali su se kao zahtjevan protivnik, a jučerašnji je poslužio kao sjajna priprema za ono što Gromove čeka u utorak, u 3. kolu EHF lige, kada u Našice dolazi francuski rukometni klub Montpellier, protivnik kojeg nikako ne treba podcijeniti.

Nažalost, utakmica će se igrati bez gledatelja.

Valja napomenuti da se na parket nakon nekoliko mjeseci izbivanja vraća Mario Tomić.

Jučer smo odigrali jednu dobru utakmicu, odradili smo ono što smo htjeli, obrana je mogla odraditi jedan prekid više, ali u drugom poluvremenu smo ispravili određene greške, a tu su se nadovezale i obrane Radovanovića, tako da smo ovu utakmicu na kraju uvjerljivo i dobili.

Ipak, to nam nije bio osnovni cilj. Dobro je što su dečki osjetili parket, a Tomić je nakon 6, 7 mjeseci izbivanja odigrao prvu utakmicu i dobio određenu minutažu.

Ovaj dvoboj poslužio je svrsi i već se okrećemo utorku kada u 3. kolu EHF lige dočekujemo francuski Montpellier.” – rekao je trener Hrvoje Horvat.

MRK Sesvete – RK Nexe 23:29 (14:15)

Suci: Matija Brodić, Matija Hodžić

MRK Sesvete:

Krndelj 3, Potnar, Strbad, Krešić 4, Mišković 4, Finek, Sirotić 4, Rukavina 5, Mudrinjak, Jurić 1, Topić, Matić 1, Vušić 1, Gavrić, Šuker, Brezinščak

Trener: Silvijo Ivandija

RK Nexe:

Bakić 1, Barišić Jaman 1, Car, Eter 2, Jaganjac 3, Kević 1, Mileta 3, Mrđenović, Pešić 2, Pribetić 2, Radovanović, Rodin 4, Tomić 4, Vida 4, Vozab 2

Trener: Hrvoje Horvat

Sedmerci: MRK Sesvete 4/5, RK Nexe 2/3

Isključenja: MRK Sesvete -, RK Nexe 6 minuta (Barišić Jaman, Jaganjac, Tomić)