Besplatna registracija

Nexe 2 i Nexe 3 ovaj vikend nastavljaju sa službenim utakmicama

Kategorija: Ostalo

Ovaj vikend rezerviran je za mlađe ekipe rukometnog pogona Nexe. Danas u 18:00 sati na rasporedu je 3. kolo 2. HRL istok gdje momčad iz Slatine dolazi u goste našičkoj momčadi, a susret počinje u 18:00h.

Već sutra, u 11:00h, kreće 2. kolo 3. HRL istok u kojem ekipa Nexe 3 igra protiv Cestorad – Vinkoproma.

Obje utakmice igrat će se poštujući sve epidemiološke mjere, a ljubitelji rukometa imat će priliku popratiti ih na službenom Youtube kanalu RK Nexe-a.

Prije samih dvoboja razgovarali smo s trenerom obje momčadi Ivanom Tomičićem koji nam je rekao u nekoliko rečenica što očekuje od ovih utakmica.

“Pred nama je 3. kolo 2. HRL istok u kojem očekujemo naše velike prijatelje i rivale RK Slatinu. Bit će to jedna kvalitetna i zanimljiva utakmica. Mi se svakako nadamo pobjedi i vjerujem da će moja ekipa dati sve od sebe, a to je ono što tražim od njih. U nedjelju protiv RK Cestorad – Vinkoprom također očekujem jednu dobru utakmicu, utakmicu u kojoj rezultat nije bitan pošto se radi o jednoj mladoj momčadi i cilj ove utakmice je da svi igrači dobiju odrđenu minutažu i da “osjete” parket.” – izjavio je trener Tomičić.