Besplatna registracija

NOVI GROM – Tomislav Severec

Kategorija: Ostalo

Nakon što je RK Nexe jučer rutinirano pobijedio ekipu iz Umaga, uostalom kako se i očekivalo, već danas sa zadovoljstvom možemo ustvrditi da se redovi Gromova i dalje pojačavaju. To svakako veseli, jer znamo kakve nas sve velike utakmice u narednoj sezoni očekuju, a apetiti RK Nexe su iz sezone u sezonu sve veći i veći. Pred kraj ove 2018./19. sezone smo već govorili o nekoliko novih Gromova, a danas predstavljamo još jednog novog igrača RK Nexe. Jučer je naime u prostorijama kluba, nakon odigrane utakmice potpisan novi ugovor, a na potpisivanju su bili igrač Tomislav Severec, od sada novi Grom i predsjednik RK Nexe Josip Ergović.

Tomislav Severec, dolazi iz Dugog Sela, ima 21 godinu, a trenutno živi u Umagu gdje je do sada i igrao za istoimeni klub već tri godine. U Umagu je postizao iznimne rezultate, a bio je sudionik i kadetske i juniorske reprezentacije. Igra na poziciji lijevog vanjskog i uvjereni smo kako će u budućnosti činiti vrlo važnu kariku u redovima RK Nexe.

Koliko poznaješ RK Nexe, igrače i rad trenera?

Ovih par zadnjih godina imajte stvarno zapažene rezultate, što u SEHA Ligi što diljem Europe. Za ovakvo mladog igrača poput mene, to je vrlo privlačna situacija, pa sam uvjeren u svoj dobar igrački napredak u redovima RK Nexe. Već prije sam imao suradnju s trenerom Hrvojem Horvatom u mlađoj kadetskoj i juniorskoj reprezentaciji tako da mi njegov rad nije nepoznat. Ekipu iz RK Nexe dosta dobro poznajem u super smo odnosima, pa sam uvjeren kako ću se dobro uklopiti u sastav.

Pred tobom su mnogi izazovi, a jedan je od njih i SEHA liga?

To me stvarno raduje, jer je to neki novi nivo za mene. Takve jače utakmice mi trebaju, jer u svemu tome se stječe dobro iskustvo tako da se nadam da ću u svemu tome izvući još jedan napredak.

Dolaziš u Slavoniju, da li je to velika promjena za tebe?

Lako sam se navikao živjeti u Umagu, koji je isto manje mjesto, pa sam uvjeren kako mi i život i rad u Našicama neće predstavljati nikakav problem.

Nešto više o Tomislavu možete očekivati uskoro, a vjerujemo da njegove igre s nestrpljenjem očekuju i ostali navijači Gromova.

Sretno Tomislave!