Besplatna registracija

Odigran pripremni turnir „Našice 2020 U15”

Kategorija: Ostalo

Nedjelja je bila u znaku mlađih rukometaša rukometnog kluba Nexe. Naime, u nedostatku pripremnih utakmica klub se odlučio na organizaciju ovakvog turnira, a na njemu su dobili priliku rukometaši do 15 godina starosti. Sam turnir je odigran pod strogim epidemiološkim mjerama i dalje, na žalost, bez gledatelja. No, dvoboji su prošli u prijateljskom ozračju, a momčadi su pokazali koja su znanja usvojili na mukotrpnim treninzima. Bila je ovo prigoda za jedan kratki razgovor s trenerom Miodragom Mićom Kragojevićem.

Jučer je u Našicama odigran turnir u kategoriji U15, na kojem su, uz našu, sudjelovale ekipe RK “Maksimir Pastela”, RK “Ivan” Mikanovci i RK “Valpovka” Valpovo te smo odigrali tri odlične utakmice.

U prvoj utakmici smo igrali protiv ekipe “Ivana”. Nakon male početne nervoze, odličnom igrom u obrani i napadu, ostvarili smo uvjerljivu pobjedu.

Druga utakmica protiv ekipe “Valpovke” je bila jedna tvrda utakmica u kojoj se do zadnjih deset minuta igralo s golom prednosti na jednu ili drugu stranu. Zadnjih deset minuta smo pokazali veću borbenost i želju za pobjedom te i tu utakmicu priveli u svoju korist.

Finale turnira igrali smo s ekipom “Maksimir Pastela” i u jednoj odličnoj i brzoj utakmici nismo imali koncentracije da ostvarimo pozitivan rezultat, te smo utakmicu izgubili.

Čestitke mojim igračima na odlično odigranom turniru. Zahvaljujem svima koji su sudjelovali u organizaciji turnira. Zahvaljujem svim ekipama sudionicima turnira na fer i korektnoj igri, te čestitam ekipi RK “Maksimir Pastela” na osvajanju našeg prvog turnira!” – rekao je trener Kragojević.

REZULTATI:

RK “Ivan Mikanovci”- RK “Nexe” 16:28

RK “Valpovka”- RK “Maksimir Pastela” 18:23

RK “Nexe”- RK Valpovka” 25:21

RK “Maksimir Pastela”- RK “Ivan” 23:16

RK “Nexe” – RK “Maksimir Pastela” 22:24

RK “Valpovka” – RK “Ivan” 27:18