Besplatna registracija

Odluka o nastavku natjecanja u EHF kupu pada u srijedu – TSV Hannover vs RK Nexe

Kategorija: EHF kup

Nakon burne subote koja je na mnogim licima izazvala i suze, ali i sreću (gostima), pred nama je novi dan i nova prilika. Naime, u srijedu 27.03. u Njemačkoj u Hannoveru igra se odlučujuća utakmica između domaćina Hannovera i našeg RK Nexe. Nakon što smo kod kuće izgubili od vrlo jake Tatabanya protiv koje nismo imali u tom trenutku rješenje, uostalom kako naglašava i sam trener Hrvoje Horvat, u srijedu je ponovo sve u našim rukama. Mala prilika za popravni se pokazala već u nedjelju kada se u Makedoniji igrala utakmica HC Eurofarm Rabotnik vs TSV Hannover-Burgdorf, ali njemački klub nije pružio domaćinu šansu već su ih s velikom gol razlikom pobijedili i odluku o nastavku natjecanja odgodili za srijedu.

Šanse su tu, Hannover se može dobiti i u gostima, a u prilog tome govori i činjenica kako smo ih u 2. kolu uspjeli dosta lako i pobijediti. Naravno, svjesni smo kako je ta utakmica igrana pred nekoliko tisuća naših navijača, ali kvaliteta RK Nexe je velika i sigurno to može ponoviti i u gostima u Njemačkoj. Vjerujemo u našu snagu, u dobru i kvalitetnu pripremu naših rukometaša te mirnu glavu, ali i ruku svih naših koji će se 27.03. nalaziti na terenu.

Znamo kako će naši Gromovi morati stvarno dati sve od sebe kako bi bili bolji od domaćina, ali uvjereni smo kako to nije nemoguća misija i da uz dobar pristup možemo doma s bodovima na kontu.

Utakmicu, ukoliko ne idete u Njemačku možete pratiti u izravnom prijenosu na Sport klub 2 kanalu od 20:30 sati.

Sretno u Hannoveru i neka Gromovi s Krndije ponovo zatresu i Njemačkom.