Besplatna registracija

Osvoji besplatnu ulaznicu za rukometnu utakmicu RK Nexe vs Beijing Sports University

Kategorija: SEHA Gazprom liga

Za nekoliko dana, točnije u ponedjeljak 30.9.2019. RK Nexe ponovo ima jedan ispit pred sobom. Ovoga puta akteri su uz naše Gromove i jedna nova ekipa Beijing Sports University koju do sada nismo imali prilike gledati na ovim prostorima. Upravo zbog ove nove momčadi, a još više, jer RK Nexe pod hitno treba osvojiti bodove u SEHA ligi, ovim putem pozivamo što više navijača da dođu u dvoranu u ponedjeljak u 19 sati i podrže naše igrače.

Povodom toga RK Nexe ponovo organizira nagradnu igru za 10 besplatnih ulaznica, a ovoga puta će ulaznicu osvojiti oni koji napišu na svom profilu „RK Nexe u srcu”. Sretne dobitnike ćemo objaviti u ponedjeljak na dan odigravanja utakmice.

Svi znamo kako smo u ovoj utakmici mi favoriti, a tako nešto ne skriva i trener Hrvoje Horvat, koji je najavio puno bolju igru Gromova nego što smo u ovoj sezoni pokazali. Ozlijeđeno je nekoliko ključnih igrača, poput Ivana Sršena, Ivana Vide, Tomia Vozaba, a od prošle utakmice i Halila Jaganjca, nedostaje nam i Mario Tomić koji se nalazi u Kataru. Ipak, samopouzdanja nam ne nedostaje, samo treba biti oprezan, što naglašava i sam trener Horvat te najavljuje što kvalitetniju i koncentriraniju igru od početka do kraja utakmice.

„Što sezona bude išla sve dalje i dalje, tako će se i naša igra popravljati. Novi igrači polako love svoje uloge i sve stvari sjedaju na svoje mjesto. Preko noći ne ide ništa, ali mi dobro treniramo i radimo i svi su 100% u igri te vjerujem kako će to na kraju i dati pravi rezultat.” – napomenuo je među ostalim trener Hrvoje Horvat.

Upravo zbog toga još jednom pozivamo sve navijače našeg omiljenog kluba, da u ponedjeljak izdvoje svoje slobodno vrijeme, dođu u 19 sati u dvoranu kralja Tomislava u Našicama te budu dio spektakla koji će vjerujemo naši Gromovi prirediti. Upravo u ovakvim trenucima pomoć navijača je najvažnija, pa se nadamo kako će i RK Nexe uz dobru atmosferu u dvorani ubilježiti prve bodove.

Mi još jednom napominjemo kako se ulaznice za ulaznicu RK Nexe vs Beijing osim na ulazu u dvoranu mogu kupiti i u pretprodaji u Caffe baru Radić, Sport caffeu, Beer gardenu, Caffe baru Escobar, a prijenos za one koji ne mogu doći na ovaj rukometni spektakl će biti na Arena Sport programu.