Besplatna registracija

Par dana do nove uzbudljive utakmice – Motor Zaporozhye vs RK Nexe

Kategorija: SEHA Gazprom liga

Prije nekoliko dana u Našicama je odigrana utakmica 4. kola SEHA Gazprom lige u kojoj su naši Gromovi premoćno slavili nad gostima Beijing Sport University. Skoro puna dvorana ljubitelja rukometa je mogla svjedočiti i uživati u odličnim igrama naših rukometaša. Osim što smo osvojili prve bodove u ligi, odigrali vrlo lepršavo i precizno te zabili čak 40 golova, uz standardnu perjanicu, dobre golmane, istakli su se novi Gromovi kao i naši mladi igrači RK Nexe2. To sve veseli, jer smo u zadnje vrijeme imali nekoliko ozbiljnijih ozljeda poput one od Halila Jaganjca, operaciju slijepog crijeva Ivana Vide, a tu je i ozljeda Ivana Sršena i Tomislava Kvasteka. Uz to sve nedostaje nam i odlični Mario Tomić koji je na posudbi u Katru, već duže vrijeme u igri nije niti Tomi Vozab koji ipak sada već lijepo trenira i njegova pomoć će nam itekako dobro doći kada se oporavi.

U subotu 5.10.2019. igra se 5. kolo SEHA Gazprom lige i ovoga puta mi smo gosti u Ukrajini. Tamo nas očekuje vrlo jaka europska ekipa koja je do sada ubilježila čak 3 pobjede i samo jedan poraz u gostima od Vojvodine. Upravo ovim porazom ekipa Motor Zaporozhye pala je na drugo mjesto na tablici i sada trenutno uz Vardar i Vojvodinu ima 9 bodova. Iako do sada s njima nismo igrali, znamo puno o našim protivnicima i o njihovom vrlo brzom napadu kao i igri 7 na 6 koji često koriste. Ipak, iza nas je također veliko iskustvo i igranje protiv tako jakih europskih klubova, pa se prije odlaska u Ukrajinu može osjetiti pozitiva i uvjerenje kako Gromovi kući mogu donijeti bodove.

Sezona je jako duga, dosta je još utakmica pred nama, a dobro je za znati kako se iz kola u kolo RK Nexe sve više približava formi i pobjedama kakve smo navikli gledati od njih.

Naši rukometaši u Ukrajininu idu već sutra rano ujutro, a utakmicu ćemo moći gledati na Arena Sport kanalu s početkom u 18:15 sati.

Sretno Gromovi!!!