Besplatna registracija

Pred nama nova domaća utakmica – RK Nexe vs RK Umag

Kategorija: premijer liga

Nakon malo zasluženog odmora oko Uskršnjih praznika, dolaze nam nova uzbuđenja na rukometnim terenima. Tako nas već ove subote u Našicama, u sklopu 6. kola Lige za prvaka Hrvatske očekuje dvoboj RK Nexe vs RK Umag.

Trenutno naši Gromovi, nakon odigranih 5. kola zauzimaju 2. mjesto na tablici s 8 bodova, dok se rukometni klub Umag nalazi na zadnjem mjestu. U ovoj utakmici smo veliki favoriti, ali opuštanja sigurno neće biti, jer nakon vrlo čudnih kriterija u utakmici s Zagrebom i izgubljenih bodova, svaku slijedeću utakmicu trebamo uzimati vrlo ozbiljno. Do kraja sezone u Ligi za prvaka nam je ostalo odigrati još 5. kola, a u tim utakmicama očekuje nas 3 domaća susreta i dva gostujuća, i to dosta teško gostovanje u Poreču, a nakon toga u samoj završnici, 10. kolu ponovni derbi sa Zagrebom. Svaki bod je važan, kiks nam se ne smije dogoditi, ali upravo zbog toga, kako najavljuje i sam trener Hrvoje Horvat, idemo koncentrirano iz utakmice u utakmicu.

Kao što smo i do sada imali, i za utakmicu RK Nexe vs RK Umag, rukometni klub Nexe za svoje vjerne navijače organizira nagradnu igru u kojoj se može osvojiti besplatna ulaznica. Ovoga puta svi oni koji žele sudjelovati u nagradnoj igri trebaju u komentaru na društvenim mrežama upisati „Volim RK Nexe”, a mi ćemo na dan dvoboja slučajnim odabirom izvući sretne dobitnike. Isto tako ulaznice osim na ulazu u dvoranu prije same tekme možete kupiti u preprodaji u Caffe baru Radić, Sport caffeu, Beer gardenu i Caffe baru Escobar.

Utakmica se igra u subotu (27.04.2019.) u Našicama u dvorani kralja Tomislava s početkom u 19:00 sati, a ukoliko kojim slučajem ne stignete doći, izravan prijenos će biti na HRS youtube kanalu.

Uz Gromove do kraja!!!