Besplatna registracija

RK Nexe i portal Balkan-Handball.com povodom finala rukometnog Europskog prvenstva organizira NAGRADNU IGRU „Pogodi najboljeg hrvatskog strijelca u finalu i osvoji dres RK Nexe!“

Kategorija: Ostalo

Svi ljubitelji rukometa, a pogotovo navijači Hrvatske reprezentacije, su prije dva dana proživjeli veliki stres, ali i ushićenje nakon pobjede nad Norveškom u najneizvjesnijoj utakmici koju smo mogli pratiti zadnjih nekoliko godina.

Danas, samo dva dana kasnije, nakon što je finale uz Hrvatsku izborila i Španjolska, očekuje nas novi, najveći izazov u posljednjih 10-tak godina. Hrvatska rukometna reprezentacija ima mogućnost uzeti zlato, te tako, ovu 2020. godinu upisati zlatnim slovima i pamtiti je po jednom od najvećih dostignuća hrvatskog sporta. Upravo zbog toga, ne čudi činjenica kako se preko 20 tisuća Hrvata uputio prema Švedskoj gdje će sigurno biti vatreno, uz ogromnu podršku s tribina za naše rukometaše.

Uz veliki broj navijača na tribinama, uvjereni smo kako će se utakmica s pozornošću gledati i na malim ekranima i to osim u Hrvatskoj i Španjolskoj i diljem cijele regije, a toga su svjesni i mnogi mediji koji prate rukometna zbivanja. Zbog toga je jedan od najvećih regionalnih portala koji prati rukometna zbivanja Balkan-Handball.com u suradnji s RK Nexe iz Našica odlučio još malo, uoči ove važne utakmice, ugrijati atmosferu s jednom lijepom nagradnom igrom. Kako je RK Nexe višegodišnji viceprvak Hrvatske i klub koji je i ove godine sudjelovao s velikim brojem reprezentativaca (četvorica su na širem popisu reprezentacije), a uz to je i Hrvoje Horvat prvi pomoćnik izbornika Line Červara u stručnom stožeru, Balkan-Handball.com je s našim klubom RK Nexe odlučio organizirati nagradnu igru „Pogodi najboljeg hrvatskog strijelca u finalu EHF EURO 2020“.

Svi oni koji žele sudjelovati u ovoj nagradnoj igri mogu posjetiti facebook link https://www.facebook.com/balkanhandball/posts/10157124698169958 ili stranicu http://www.balkan-handball.com/ , a tamo u komentarima trebaju navesti IME NAJBOLJEG HRVATSKOG STRIJELCA KAO I BROJ GOLOVA koji će postići u finalnom meču u TELE 2 Areni te će tako ući u najuži izbor – a nagrada je dres RK Nexe za sezonu 2019/2020.

Nagradna igra traje samo do danas do 15 sati pa je vrijeme da se bacite na pisanje vaših komentara.

Sretno svima kako u ovoj lijepoj nagradnoj igri, a tako i našim kaubojima u lovu na zlato.