Besplatna registracija

RK Nexe dovodi pojačanje – S nama je ponovo Janko Kević

Kategorija: Ostalo

Lagano, ali sigurno svi zaboravljaju novogodišnji odmor, pa je tako i u RK Nexe. Pred nama su novi izazovi, mnogo rada i znoja na treninzima, prijateljskih, ali i službenih utakmica. Vrlo je važno da se u ovih nekoliko dana dobro sve pripremi, jer je pred nama uskoro jako važna utakmica u SEHA Gazprom ligi i to protiv uvijek neugodnog RK Eurofarm Rabotnika. Upravo zbog toga, Uprava se kluba odlučila na novo pojačanje, dovodeći u klub još jednog novog-starog Groma Janka Kevića.

Svi oni koji prate rukomet dobro znaju o kakvom se igraču radi, a vjerujemo i kako se mnogi naši navijači itekako dobro sjećaju Janka iz sezone 2004. pa sve do 2012. godine. Prije RK Nexe igrao je za Medvešćak, a nakon što napušta Našice, odlazi u Sisak i tamo igra za istoimeni klub. Kako vrijeme ide, odlazi u AL Sadd, pa El Jaish 2013. godine, 2013. do 2014. boravi u Wisla Plock, pa nazad u Al Sadd. 2016. godine dolazi ponovo u Hrvatsku i igra za Dubravu, a 2017.2018. odlazi igrati za Goztepe S.K. Na koncu prije nego se vraća u Našice u RK Nexe igra jednu sezonu u HCD Constanta.

U svojoj bogatoj rukometnoj karijeri može se pohvaliti s velikim uspjesima i igranjima na najvećim natjecanjima diljem cijele Europe, kako u raznim klubovima, tako i u reprezentaciji Hrvatske od najmlađih dana u U-19 i U-21 te i kasnije u A timu. Od pojedinačnih uspjeha možemo istaknuti da je izabran u najbolji tim EHF kupa 2018./2019. godine, izabran je u top 3 asistenta Rumunjske lige, kao i u top 3 asistenta u Turskoj ligi za 2017./2018., a i mnoge druge nagrade i priznanja na raznim natjecanjima i klubovima. U Našicama u RK Nexe je igrao dugi niz godina, te je i tu ostvario velike uspjehe, pa nije niti čudno da je 2008. godine dobio nagradu za najboljeg sportaša Grada Našica.

Janko Kević je i prije bio veliki miljenik naše publike, pa smo uvjereni kako će njegov povratak mnoge razveseliti, ali i da će njegova virtuozna igra biti itekako važna za uspjehe RK Nexe u nastavku sezone.

Sretno novom – starom Gromu Janku Keviću od sada u dresu RK Nexe.