Besplatna registracija

RK Nexe vrlo motivirano i borbeno u petak protiv PPD Zagreba – Konferencija uoči derbija

Kategorija: premijer liga

Još samo jedan dan dijeli nas od najvećeg hrvatskog rukometnog derbija između RK Nexe i PPD Zagreba. Naime, za one koji još ne znaju u Našicama će se 19.04. (petak) u 17:30 sati odigrati utakmica Lige za prvaka Hrvatske 5. kolo te svi oni koji su željni odličnog rukometnog spektakla će doći na svoje.

O sutrašnjim protivnicima se uglavnom sve zna, s tim da moramo još jednom napomenuti kako je RK Nexe jedini hrvatski klub koji je u zadnje vrijeme uspio pobijediti PPD Zagreb. Isto tako, uvjereni smo da zbog kvalitetne igre koju su naši Gromovi uspjeli postići kako se pobjeda iz 8. mjeseca 2018. godine može ponoviti. Uz igrače na terenu svakako će biti potreban i 8. igrač, navijači Gromova, kojih je iz utakmice u utakmicu sve više na tribinama dvorane kralja Tomislava, ali i gostujućih utakmica.

Po najavama koje dolaze iz klubova, obje momčadi u petak misle istrčati s najjačom ekipom te dati sve od sebe kako bi ostvarili ovu vrlo važnu pobjedu i bodove u Ligi za prvaka Hrvatske.

Povodom ovako bitne utakmice danas je u prostorijama kluba RK Nexe organizirana i konferencija za novinare na kojoj su uz voditelja Danka Justića bili prisutni trener Hrvoje Horvat te kapetan momčadi Saša Barišić – Jaman. I trener Horvat i kapetan Jaman se slažu kako sutra očekuju veliku borbu na terenu, te da uz dobru koncentraciju RK Nexe, ali i punu dvoranu može ostvariti i drugu pobjedu nad PPD Zagrebom.

Inati se Slavonijo uz grmljavinu Gromova s Krndije

Kompletne izjave trenera Horvata i igrača Jamana pogledajte u video prilogu koji slijedi.

„Očekujemo jedan veliki rukometni spektakl, punu dvoranu i našu dobru izvedbu. Pripremali se jesmo, iz prijašnjih utakmica, pogotovo one u Brestu smo izvukli pogreške i pouke te znamo da sutra možemo ostvariti pobjedu. Iskreno, jedva čekamo, vjerujem kao i cijeli grad Našice, ali i regija ovaj veliki derbi hrvatskog rukometa koji nas sutra očekuje.” – rekao je među ostalim trener Hrvoje Horvat.

Saša Barišić – Jaman, kapetan RK Nexe vjeruje u pobjedu i poziva sve navijače da u što većem broju dođu podržati Gromove koji će, ako treba i poginuti na terenu.

„Mislim kako možemo odigrati puno kvalitetnije nego smo to učinili u Final Fouru u Brestu. Iza nas su velike pripreme, a što je dobro svi smo zdravi i jedva čekam da sutra utakmica počne. Ja se nadam kako će biti jedan pravi rukometni derbi, uostalom kao što i priliči za prve dvije ekipe, a ovom prilikom pozivam sve naše navijače da nas dođu bodriti u što većem broju sutra u pola šest. Nadamo se jednoj dobroj utakmici i pozitivnom rezultatu. Svim igračima znači jako puno podrška u dvorani, a stvarno naši navijači su tijekom cijele sezone pokazali da nas bodre na savršen način i uopće ne sumnjam da sutra dvorana neće biti puna.” – rekao je među ostalim Saša Barišić – Jaman.

Ulaznice za najveći derbi hrvatskog rukometa osim na ulazu u dvoranu možete kupiti u pretprodaji u Caffe baru Radić, Sport caffeu, Beer gardenu i Caffe baru Escobar.

Utakmica se igra sutra (19.04.2019.) u Našicama u dvorani kralja Tomislava s početkom u 17.30 sati, a ukoliko kojim slučajem ne stignete doći, prijenos će biti na HRT2.

Sretno Gromovima uz želje za novom pobjedom