Besplatna registracija

Sjajan početak priprema – Gromovi uspješni na gostovanju u Bjelovaru

Kategorija: Ostalo

Prošle subote su rukometaši RK Nexe gostovali u Bjelovaru gdje su odigrali prvu prijateljsku utakmicu, u početnom dijelu priprema, protiv domaće ekipe. Nakon odmora, iako se radi o prijateljskim utakmicama, Gromovi su odlično započeli ovu godinu pobjedom nad RK Bjelovar rezultatom 28:26. Sam rezultat ne govori puno o kvaliteti igre našičana pošto je ovo prva od pet pripremnih utakmica, odnosno, visoka rezultatska razlika nije bila primarna.

O samoj utakmici te o nastavku priprema razgovarali smo s glavnim tajnikom kluba Franjom Lelićem. “Utakmica protiv Bjelovara je označila početak priprema, dečki su još umorni, odnosno, ova faza nam služi da bi ekipa došla u idealnu formu za predstojeće službene utakmice. U ovoj utakmici smo išli na to da svi dobe određenu minutažu, da ih sve zarotiramo ne bi li “osjetili” parket i igru. Sam početak utakmice smo vrlo dobro otvorili, nešto kasnije smo počeli s rotacijom igrača tako da su svi dobili priliku, cilj nam je bio da se što više istrčimo, a sam rezultat nam je bio u drugom planu, to jest, svakako smo išli na pobjedu, a ne na nekakvu veliku gol razliku.” izjavio je, između ostalog, Franjo Lelić.

Tako Gromovi nastavljaju s pripremama i mukotrpnim treninzima, a već danas možemo najaviti i prijateljsku utakmicu protiv mađarskog Komla, rukometnog kluba dobro znanog našim navijačima. Stoga pozivamo sve prijatelje rukometa da dođu u srijedu u Sportsku dvoranu OŠ kralja Tomislava u 19 sati na jednu lijepu rukometnu predstavu, a ulaz je besplatan.

Zapisnik s utakmice možete vidjeti na ovoj poveznici:

RK Bjelovar – RK Nexe