Besplatna registracija

Sutra je na rasporedu izuzetno bitna utakmica za mlade Gromove – RK Slatina vs RK Nexe 2

Kategorija: nexe2

Ostao je još samo jedan dan do novog rukometnog spektakla. Naime, ekipa Ivana Tomičića Nexe 2 sutra igra jako važnu utakmicu koja odlučuje o prvom mjestu u drugoj Hrvatskoj rukometnoj ligi i to protiv iznimno neugodnog protivnika – rukometnog kluba Slatina. Ove dvije sjajne momčadi dijeli samo jedan bod tako da je sutrašnja utakmica „biti ili ne biti”. Slatine je već gostovala u Našicama 20. listopada prošle godine u 3. kolu i ta utakmica je završila neriješeno rezultatom 30:30 što govori o neizvjesnosti sutrašnjeg dvoboja. Povodom ove utakmice razgovarali smo s trenerom mladih Gromova Ivanom Tomičićem koji nam je otkrio neke planove za sutrašnji dvoboj.

„Od igrača očekujem potpunu posvečenost sutrašnjem dvoboju te da uživaju u svakom trenutku utakmice, utakmice za koju su se sami izborili. S takvim pristupom igri siguran sam da će i rezultat biti pozitivan. Moja ekipa je u potpunosti zdrava, nitko nije ozlijeđen i svi željno iščekujemo sutrašnji dvoboj. Imamo široku klupu tako da je čak i velika borba za ulazak u prvu postavu i, moram reći, da sam s tom činjenicom iznimno zadovoljan. S ovom pobjedom bismo izbili na čelo tablice s bodom prednosti, ali prvenstvo još nije gotovo pošto nam ostaje još šest kola do kraja nakon ovog dvoboja. Ima tu još dosta „mina” – što za nas tako i za njih, utakmica gdje se mogu izgubiti bodovi. Ovaj, za nas iznimno bitan, dvoboj igramo u gostima protiv momčadi iz Slatine, a, koliko čujem, očekuje se i veliki broj naših navijača koji organizirano dolaze autobusom i automobilima tako da će atmosfera u dvorani biti paklena. Ovim putem se zahvaljujem svim navijačima koji će doći na sutrašnjiu utakmicu pošto su prepoznali jako bitan trenutak za našu momčad te sam siguran da će oni biti dodatan vjetar u leđa.” – izjavio je, između ostalog, trener Ivan Tomičić.

Na kraju trebamo napomenuti da je organiziran i besplatan prijevoz autobusom na sutrašnju utakmicu, a u Slatinu se kreće u 18 sati ispred Sportske dvorane Osnovne škole kralja Tomislava. Autobus se u međuvremenu popunio navijačima tako da svi oni koji planiraju prisustvovati utakmici moraju to učiniti u vlastitom aranžmanu.

SRETNO!!!