Besplatna registracija

Trener Ivan Tomičić najavio pravu mušku igru u sutrašnjoj utakmici RK Nexe2 vs RK Slavija

Kategorija: nexe2

Sutra u Našicama u sportskoj dvorani Osnovne škole kralja Tomislava naša selekcija Nexe2 igra utakmicu 9. kola 2. HRL Istok protiv ekipe RK Slavija iz Starog Petrovog Sela.

Ovo je zadnje kolo prvog dijela sezone prije zimske stanke, a natjecanje se nastavlja u veljači.

Naši mladi rukometaši i njihov trener Ivan Tomičić su za ovu utakmicu posebno “nabrijani” te željni kako dobre igre, tako i bodova na njihovom kontu.

“Igramo zadnje kolo i iskreno ne očekujem ništa drugo osim pobjede. Znam da to možda izgleda previše samouvjereno, ali izraziti smo favoriti te ćemo to i pokazati na terenu. Treninge smo digli na jedan poseban nivo, pripremamo se za ovu utakmicu kao nikada do sada i želja nam je pobjedom završiti ovu polusezonu. Osobno vjerujem u svoje dečke da to mogu ostvariti. Ovim putem pozivam gledatelje da dođu pogledati vrhunsku predstavu naših mladića.” – rekao je trener RK Nexe2 Ivan Tomičić.

Utakmica počinje u 19 sati te se pozivaju navijači da dođu u što većem broju i podrže naše mlade Gromove kako bi završili ovu polusezonu s pobjedom i kako bi im zahvalili na trudu koji ulažu.