U četvrtak je na rasporedu još jedna rukometna poslastica – Prijateljska utakmica RK Nexe vs RK Metalurg

Nakon prolaska u četvrtfinale SEHA Gazprom lige u kojem slijedi dvoboj protiv RK Vardar, Gromovi se okreću treninzima i pripremnim utakmicama za ovu izuzetno važnu utakmicu. Već nas u sklopu priprema ovaj četvrtak, 20. 02. u 17:45 sati očekuje dvoboj protiv još jednog makedonskog kluba – RK Metalurg. Prije same utakmice porazgovarali smo s trenerom Hrvojem Horvatom koji će iskoristiti ovu utakmicu za daljnje uigravanje svoje momčadi.

„U nedostatku natjecateljskih utakmica odlučili smo, prije četvrtfinala SEHA Gazprom lige, odigrati jednu prijateljsku. Tu nam je Metalurg izašao u susret pošto su i oni na pripremama te ćemo ovaj susret iskoristiti za dodatno uigravanje te dodati još koju minutu samim utakmicama koje nam nedostaju kroz natjecateljski dio sezone. Opet moram napomenuti da je nedostatak službenih utakmica dio problema s kojim se borimo tijekom cijele godine. Također, Mario Tomić će nam biti na raspolaganju pošto se uspješno oporavlja od neugodne ozljede koju je zaradio na uzvratnoj utakmici protiv Eurofarma.” – izjavio je trener Horvat.

I na kraju pozivamo sve navijače i ljubitelje rukometa da dođu prekosutra u Sportsku dvoranu Osnovne škole kralja Tomislava, u 17:45 sati, na prijateljsku utakmicu protiv legendarnog makedonskog kluba Metalurg.