Besplatna registracija

U dvorani kralja Tomislava odigrana je revijalna utakmica generacija 1998. i 2000.

Kategorija: Ostalo

Vrlo interesantno bilo je jučer u dvorani kralja Tomislava u Našicama. Naime, odigrana je utakmica dviju generacija našičkih rukometaša, generacije 1998. i 2000. godine. u kojoj su ipak nešto bolji bili generacija 1998. Utakmicu je pratilo nekoliko stotina gledatelja, a na koncu ove lijepe priče za nagradu je ipak svima bilo zajedničko slikanje, druženje i jelo i piće.

Glavni trener RK Nexe2 Ivan Tomičić ovom prilikom je rekao kako je iznimno zadovoljan kako je sve prošlo, te kako ga veseli što od ovako spontanih stvari zna izaći ovako lijep događaj.

„Moram reći kako je sve počelo porukom Ivana Vulića oko dolaska na nas trening. Javio se jedan da bi došao, javio se drugi i onda je krenula lavina poziva. Nakon toga, pala nam je na pamet ideja oko odigravanja ove utakmice. Zahvaljujem se svim ljudima koji su sudjelovali oko organizacije jer bilo je stvarno lijepo vidjeti na jednom mjestu 2. generacije našičke djece. Dosta je tu i prvoligaških igrača, Ivan Vulić je u Virovitici, Matko Bolanca u Spačvi iz Vinkovaca, Ivan Poljak u Metalcu, Dinko Baričevic u novom prvoligašu Senju, neki igraju rekreativno u nižim ligama, neki su odustali od rukometa i posvetili se studiranju, ali su pokazali da još ima vatre u njima. Rezultat je bio nebitan nama koji smo ovo organizirali, ali u ova 3 dana je bilo dosta potpaljivanja vatre sa obje strane i starija je generacija pokazala mlađima da ipak trebaju pojesti još malo žganaca. U planu nam je da ovo napravimo tradicionalno, pa ćemo za iduću godinu vjerojatno ovo pojačati za još dvije generacije, jer je stvarno lijepo se podsjetiti lukavih poteza igrača koji više nisu kod nas u klubu, a naši su Našičani. Naravno, sve je ovo bila uvertira za današnju utakmicu naše prve ekipe protiv PPD-a. Mi svi dolazimo i u prvom redu ćemo biti najveća moguća podrška našim Gromovima te im želimo puno sreće i mirne glave.” – rekao je među ostalim nakon utakmice Ivan Tomičić.