Besplatna registracija

U subotu 23.03. odlučujuća utakmica za plasman u četvrtfinale EHF kupa – RK Nexe vs Grundfos Tatabanya

Kategorija: EHF kup

Nakon odigranih nekoliko utakmica u SEHA ligi i Ligi za prvaka Hrvatske pred Gromovima je novi vrlo važni izazov u EHF kupu. U subotu u Našicama se igra peto kolo skupine B EHF kupa, a u goste nam dolazi vrlo jaka mađarska ekipa Grundfos Tatabanya. Nakon odigrana 4 kola RK Nexe je vodeći u skupini sa 6 bodova dok je ekipa Tatabanya na drugom mjestu s 5 bodova. U prvom kolu na gostovanju u Mađarskoj RK Nexe je pobijedio 28:27. Pobjeda u subotnjoj utakmici osigurala bi prvo mjesto u skupini B EHF kupa i plasman u četvrtfinale EHF kupa čime bi se ponovio veliki prošlogodišnji uspjeh.

Utakmica se igra u subotu 23.3.2019. u dvorani OŠ kralja Tomislava u Našicama s početkom od 19.30 sati te se pozivaju navijači da dođu u što većem broju vatrenim gromoglasnim navijanjem podržati naše Gromove u borbi za prolazak u četvrtfinale EHF kupa. Iako je u gostima RK Nexe uspio osvojiti bodove, protivnika nikako nije za podcijeniti već je vrlo važno utakmicu odigrati na najvišem mogućem nivou. Toga su svjesni svi u klubu, a svakako mora biti tu i podrška naših vjernih navijača koji i ovoga puta mogu itekako biti važna karika. Dobro je da se ova odlučujuća utakmica odigrava upravo u Našicama gdje niti jedan protivnik nije siguran jer našički navijači znaju dati dodatan vjetar Gromovima. Zbog tolike važnosti ovih bodova, još jednom pozivamo navijače RK Nexe da ozbiljno shvate važnost dolaska u dvoranu kralja Tomislava u subotu, sa sobom ponesu rekvizite, budu glasni u trenucima kada je to potrebno i stvore pritisak gostima.

Kao i do sada RK Nexe odlučio je nagraditi 10 navijača besplatnim ulaznicama. Na vama je samo da u komentar na društvenim mrežama napišete “Sretno Gromovi” te na taj način sudjelujete u nagradnoj igri za ulaznice.

Ulaznice za utakmicu se osim na ulazu u dvoranu mogu kupiti u pretprodaji u Caffe baru Radić, Sport caffeu, Beer gardenu, Caffe baru Escobar, a prijenos za one koji ne mogu doći u dvoranu će biti na Sportklubu 5.