Besplatna registracija

Velika potražnja za kartama za subotnju utakmicu RK Nexe vs Grundfos Tatabanya

Kategorija: EHF kup

Nakon što smo ponovo krenuli pobjedničkim stazama u Premijer ligi vrijeme je da to učinimo i u subotu u 5. kolu EHF kupa. Naime, za one koji to još ne znaju, u goste u subotu 23.03. nam dolazi jaka ekipa Grundfos Tatabanya i u ovoj utakmici i osvojenim bodovima odlučivati će se o četvrtfinalu EHF kupa.

Kako smo saznali, najavio se veći broj navijača iz Tatabanya koji će doći u Našice podržati svoj klub, pa je vrlo važno da se i navijači Gromova okupe u što većem broju te dođu u dvoranu pokazati tko je glasniji. Isto tako saznali smo kako se karte prodaju vrlo ubrzano te da će najvjerojatnije biti dupkom puna dvorana. Zbog svega toga pozivamo još jednom sve navijače da što prije nabave ulaznicu koje su već sad u preprodaji u Caffe baru Radić, Sport caffeu, Beer gardenu i Caffe baru Escobar, a naravno biti će i u prodaji na samom ulazu u dvoranu prije početka samog ogleda.

Ovoga puta ponesite sa sobom što više navijačkih rekvizita, nabrusite glasnice i podržite Gromove, jer smo uvjereni kako će subotnja utakmica biti nešto posebno.

Utakmica se igra u subotu 23.3.2019. u dvorani OŠ kralja Tomislava u Našicama s početkom od 19.30 sati.

Inati se Slavonijo uz Gromove s Krndije

Nekoliko riječi o utakmici s Spačvom te vrlo važnoj potpori navijača u subotnjoj utakmici s Tatabanyom rekao je i trener Hrvoje Horvat kao i mladi igrač RK Nexe Marin Greganić.