Besplatna registracija

VIKEND MLADIH GROMOVA 22.02./23.02.2020.

Kategorija: Ostalo

Prošla subota bila je obilježena utakmicama ekipe dječaka B kao i momčadi Nexe 2 dok je nedjelja bila u znaku ekipe Zorana Krivošijemlađi kadeti koji su na domaćem terenu svladali goste iz Osijeka rezultatom 24:17. Dječaci B su, također, na domaćem terenu odigrali tri utakmice te su ubilježili dvije pobjede i to protiv rukometnog kuba Požega rezultatom 21:12, zatim protiv RK NG BD Gruppe rezultatom 22:14, a utakmicu protiv Osijeka Našičani su, nažalost, izgubili s 4 gola razlike – 20:16.

Nakon ovih dvoboja porazgovarali smo s trenerima Damirom Knežićem i Miodragom Kragojevićem koji su nam iznijeli svoje utiske o odigranim utakmicama. „Vikend je iza nas i od tri utakmice, dvije nove pobjede upisane. Kako smo zadnji puta i rekli, liga se podijelila na dva dijela odnosno na prvih 8 klubova i drugih 8 klubova. Po nama dobra ideja, jer će nešto slabiji klubovi imati više utakmica u svom rangu, a isto tako i mi u ovih prvih 8 jačih klubova. Što reći o utakmicama? Iako se u prve dvije utakmice po rezultatu ne naziru slabosti, ipak ih je bilo. Tako da imamo o čemu poraditi na budućim treninzima. Što se tiče Osijeka, dobro smo se držali sve do rezultata 10:11, odnosno našeg zadnjeg vodstva. Tu smo jednostavno pali i nismo uspjeli u naumu da pobijedimo Osijek. U svemu tome ulogu je malo imao i umor, jer su igrači igrali drugu utakmicu zaredom bez odmora, ali nije to jedini čimbenik. I dalje nam je pobjeda ostala nedostižna, ali još igramo jednu utakmicu protiv njih do kraja sezone i vjerujemo u pobjedu. Na kraju bismo pohvalili igrače kao i roditelje na sportskom i kulturnom navijanju!„

U subotu, u 18 sati na parket je istrčala ekipa Ivana Tomičića Nexe 2 te je ovom utakmicom nastavila niz nepobjedivosti. Naime, momčad iz Borova je poražena s 11 golova razlike i to rezultatom 35:24.

„Utakmicu otvaramo vrlo furiozno, jakom obranom i brzim napadom. Nakon toga mlada ekipa Borova dolazi do daha i stiže nasu prednost. Krajem prvog i početkom drugog poluvremena dižemo nasu igru u veću brzinu te se odvajamo na sigurnu prednost. Odradili smo dobru rotaciju i većinu utakmice držimo dobar tempo. Čestitke svim mojim igračima na pobjedi, a gostima čestitke na fer i korektnoj utakmici. Zahvala i velikom broju naše publike na sjajnoj podršci.” – izjavio je nakon utakmice trener Ivan Tomičić.

Zapisnike možete vidjeti na ovim poveznicama:

RK Nexe – RK Požega

RK NG BD Gruppe – RK Nexe

RK Osijek – RK Nexe

Nexe 2 – RK Borovo

RK Nexe – RK Osijek