Besplatna registracija

VIKEND MLADIH GROMOVA 24.01./25.01.2020.

Kategorija: Ostalo

Ovaj vikend je, također, bio aktivan i za mlađe selekcije rukometnog kluba Nexe. Tako je, nakon kratke stanke, momčad Zorana Krivošije mlađi kadeti gostovala u Donjem Miholjcu, a prijateljsku utakmicu su odigrali protiv domaćeg rukometnog kluba Mladost te pobijedili rezultatom 33:32. Treba izdvojiti odličnu partiju vratara Hrkaća koji je ubilježio 15 obrana.

Ekipa Ivana Tomičića Nexe 2 gostovala je u Zagrebu gdje su odigrali dvije utakmice i to protiv RK Rugvica pobijedivši ih rezultatom 36:28 dok su idući dan ubilježili još jednu pobjedu i to protiv rukometnog kluba Metalac. Nakon ovog iznimno uspješnog gostovanja nekoliko riječi o samim utakmicama imao je trener Nexe 2 Ivan Tomičić.

„U planu priprema za novu polusezonu bio je odlazak za Zagreb i odigravanje dvije pripremne utakmice protiv kvalitetnih protivnika. Tako smo u petak odigrali u Rugvici protiv drugoligaša RK Rugvice, dok smo u subotu u Zagrebu u legendarnoj “Kutiji šibica” odigrali protiv B-ligaša Metalca. Iako nam u pripremnim utakmicama rezultat nikada nije u prvom planu, već zadaci i uvježbavanje, lijepo je bilo vidjeti semafore. Uvježbavali smo dosta toga novoga, usavršavali neke stare stvari i treba naglasiti kako je ovo bio jedan vrlo uspješan vikend za nasu ekipu. Ovim putem zahvaljujem se domaćinima na dobrodošlici i nadam se nekom ponovnom susretu.” – izjavio je nakon utakmica trener Ivan Tomičić.