Besplatna registracija

Vikend mladih Gromova

Kategorija: Ostalo

Ovog vikenda, a vezano za naše mlade rukometaše bilo je i više nego lijepih rukometnih utakmica. Uglavnom se to radilo o Završnici 1. HRLDB koja je igrana u Poreču i u kojoj su naši mali Gromići odigrali čak 8 utakmica. Igralo se od 9. pa sve do 12. svibnja, ali ovoga puta naši mladi rukometaši su nažalost uspjeli pobijediti samo dva puta i to na samom početku u četvrtak protiv Umaga i zadnji dan protiv Cestorada.

Iako je očito bio nešto lošiji dan za naše male rukometaše, treba dići glavu, shvatiti pogreške i nastaviti dalje, jer nekada je važno i sudjelovati i iz toga izvući pouku. Nekada se dobiva, a nekada gubi, ali to je sport i u tom duhu treba odgajati mlade sportaše. Ipak, vjerujemo kako je to samo bio jedan slabiji tjedan, te ćemo u skoroj budućnosti pisati i o pobjedama naših mladih.

Također odigrano je i 9. kolo 2.HKRL – Istok gdje su se susreli RK Valpovka – RK Nexe, a utakmica je završila rezultatom 35:28 (20:12). Nažalost i ova utakmica je završila loše, što uostalom napominje i trener Ivan Tomičić koji ujedno dodaje.

Loše smo odigrali utakmicu od samog početka što je iskoristila ekipa Valpovke koja je iz minute u minutu samo povećavala svoje vodstvo. nažalost, nismo bili na razini te niti u jednom trenutku nismo došli blizu povoljnijeg rezultata.  Iako su protivnici bili čak dvije godine mlađi  od samog početka utakmice su se postavili dominantno te su, moram priznati i zasluženo pobijedili i ovom prilikom im na tome čestitam. – rekao je trener Ivan Tomičić.