Besplatna registracija

MARTIN JUZBAŠIĆ: „ŽELIMO POZITIVAN REZULTAT I PROTIV TATRANA!“

Kategorija: SEHA Gazprom liga

Nakon pobjede protiv Radničkog, rukometaši Nexea traže nastavak pozitivnih rezultata i u utakmici protiv Tatrana iz Prešova (Osijek,subota, 4.10. u 19 sati).
O gostima se sve zna, njihova je kvaliteta dokazana i pobjedom nad PPD Zagrebom u Kutiji šibica.

Martine, prvi su bodovi u džepu, ali više od toga veseli nas prikazana igra i htijenje na utakmici protiv vicepravaka Srbije.

Da. Odigrali smo vrhunsku utakmicu protiv Radničkog, skoro svih 60 minuta rekao bih. Od početka smo kontrolirali situaciju na terenu i nismo dozvolili nikakva iznenađenja. Pokazali smo veliku želju i volju za tim bodovima i to smo na kraju i ostvarili.
Martin Juzbašić, ovogodišnja akvizicija na golu Nexea.

U subotu nam dolazi Tatran…

Bilo bi lijepo ponoviti igru iz utakmice s Radničkim i protiv Tatrana. Siguran sam kako to možemo napraviti. Tatran je puno jači protivnik, ali uz našu kvalitetnu igru i pristup možemo ostvariti pozitivan rezultat. Moramo odigrati svoju igru i biti jaki u koncentraciji i želji. Gosti su prvaci Slovačke, igrali su kvalifikacije za Ligu prvaka i sigurno su kvalitetna momčad, prema rezultatima možda i jači nego lani. Znamo koliko su opasni, gledali smo njihovu utakmicu i pobjedu u Zagrebu. Očekuje nas teška utakmica, to je sigurno.

Nadamo se brojnijem gledateljstvu i još bučnijoj podršci…

Naravno. Ljepše nam je igrati pred punim tribinama i uz bučnu podršku, tada izvlačimo iz sebe i one dodatne postotke snage i htijenja. Želim pozvati sve rukometne zaljubljenike neka dođu u subotu u 19 sati u Gradski vrt i svojom nam podrškom pomognu u ostvarenju pozitivnog rezultata.