Gromovi sutra dočekuju Poreč – ulaz slobodan!

Paket24 Premijer ligaPetak, 19. Travanj 2024.

Užurbani ritam donosi nam već sutra novu prvenstvenu utakmicu. U goste stiže ekipa Poreča koja nam je u susretu 3. kola Lige za prvaka napravila dosta problema na svom terenu, pa će ovo biti odlična prilika za popravak dojma. Prijepodnevni trening s ekipom odradio je pomoćni trener Krešo Ivanković koji je ovako najavio sutrašnju tekmu:

„Nakon jako dobre domaće utakmice protiv Sesveta i uspješnih gostovanja, slijedi nam nova domaća utakmica. U goste nam stiže ekipe Poreča, napravili su nam dosta problema na svom terenu pa očekujem da ćemo se ovoga puta pokazati u puno boljem svjetlu. Moramo krenuti ozbiljno i odgovorno od prve minute, trener će malo izmijeniti momčad jer imamo nešto lakše povrijeđenih igrača pa ćemo ih prevencije radi poštedjeti, a priliku će dobiti mladi igrači što uvijek veseli.”

Vratarski dvojac sutra će biti Dominik Kuzmanović i Moreno Car koji je nakon današnjeg treninga najavio utakmicu i pozvao navijače za koje će ulaz sutra biti slobodan:

„Uvijek su teške i zahtjevne utakmice protiv ekipe Poreča, tako je bilo i na gostovanju u Poreču u 3. kolu Lige za prvaka, kada je do 55. minute utakmica bila u egalu. Očekujem ponovno dobru utakmicu u kojoj se moramo od prve minute postaviti kako treba, ispoštivati sve dogovore i pobjeda neće doći u pitanje. Ovim putem pozivam naše navijače da dođu što većem broju na utakmicu i uživaju u dobrom rukometu.”

Utakmica počinje u 18 sati, a za sve one koji neće moći doći u dvoranu pogledati utakmicu bit će osiguran izravan TV prijenos na sportskom kanalu Max Sport2.

Ključne riječi

Krešo Ivanković
Moreno Car
Paket24 Premije liga - Liga za prvaka
RK Nexe
RK Poreč
Podijeli s prijateljima