Sutra derbi protiv Sesveta, ulaz navijačima slobodan

Paket24 Premijer ligaPetak, 12. Travanj 2024.

Turbulentan tjedan bliži se kraju i polako se sliježe prašina podignuta oko incidenta zbog kojega je prekinuta utakmica protiv Zagreba. U iščekivanju odluke Disciplinske komisije i konačnog epiloga ovog slučaja, Gromovi su uspješno apsolvirali četvrtfinalnu utakmicu u Velikoj Gorici i izborili nastup na Festivalu rukometa u Poreču sredinom svibnja. Sutra će na svom terenu u Našicama ugostiti ekipu Sesveta u 6. kolu Lige za prvaka. Još boli pomisao na poraz u Sesvetama na otvaranju Lige za prvaka, tako da će sutrašnji novi ogled sigurno biti prigoda za revanš. Igračima definitivno ne treba dodatna motivacija jer su već dovoljno “napaljeni” da sutra pokažu da su bolja ekipa i da je blijedo izdanje u Sesvetama bio samo loš dan. U momčad bi se trebali vratiti i povrijeđeni Luka Moslavac i Ivan Sršen, a Gromovi sigurno mogu očekivati pomoć velikog broj navijača koji će doći na utakmicu i stvoriti odličnu atmosferu. Odlukom Uprave kluba ulaz će sutra u dvoranu biti slobodan, pa je realno za očekivati da će tribine biti pretijesne za sve ljubitelje dobrog rukometa.

Nakon današnjeg treninga utakmicu su najavili trener Veselin Vujović i kružni napadač Marko Račić:

Veselin Vujović: “Nije potrebno puno govoriti uoči sutrašnjeg derbija sa Sesvetama. Kristalno je jasno da moramo pobijediti ekipu koja je trenutno na drugom mjestu. Nakon toga nam preostaje čekati njihov eventualni kiks i gubitak jednog ili dva boda kako bismo mi dohvatili poziciju broj dva na prvenstvenoj ljestvici koja vodi u doigravanje za prvaka. Sesvete su jako dobra, mlada ekipa s kojom trener Vori radi odličan posao. Uostalom, nakon poraza u Sesvetama došlo je i do smjene trenera i taj nesretni porazom dosta peče igrače i sve ljude u klubu. Sigurno da ćemo se sutra svi mobilizirati i pokušati odigrati dobru utakmicu i naravno pobijediti u jednoj fer i sportskoj atmosferi.”

Marko Račić: “U srijedu smo pobjedom u Velikoj Gorici odradili dobar posao, plasirali smo se na završni turnir Kupa Hrvatske što nam je bilo jako bitno i sada se maksimalno pripremamo za utakmicu sa Sesvetama. Moramo pokazati tko je ovdje domaća ekipa, ići ćemo dvjesto posto bez ikakvog kalkuliranja, mislim da smo se dobro pripremili i svi jedva čekamo tu utakmicu. Očekujem da će dvorana ponovno biti puna i da ćemo još jednom imati sjajnu podršku naših navijača koji isto kao i mi priželjkuju pobjedu.”

Utakmica počinje u 18 sati i kao što smo već rekli ulaz će biti slobodan, stoga dođite na vrijeme zauzeti svoje mjesto i idemo bodriti Gromove!!

 

Ključne riječi

Marko Račić
MRK Sesvete
Paket24 Premijer liga - Liga za prvaka
RK Nexe
Veselin Vujović
Podijeli s prijateljima