Vikend rezerviran za rukomet – petak NEXE – Moslavina, nedjelja NEXE II – Osijek II

Paket24 Premijer ligaČetvrtak, 07. Listopad 2021.

Vikend koji je pred nama obilježit će kiša i pravi jesenski ugođaj, ali zato će ljubitelji rukometa doći na svoje. U sportskoj dvorani OŠ kralja Tomislava sutra će biti odigrana prvenstvena utakmica 5. kola Paket24 Premijer HRL. Gromovi će ugostiti ekipu Moslavine iz Kutine koja je u prošlom kolu u vrlo uzbudljivoj utakmici uspjela svladati ekipu Sesveta i sigurno će u Našicama igrati bez opterećenja. Ozračje u našoj momčadi je odlično, a trener Branko Tamše s optimizmom najavljuje sutrašnju tekmu:

” ušli smo u ritam u kojemu ćemo odigravati po dvije utakmice tjedno, ali na to smo spremni. Dobro smo proučili momčad Moslavine koja je borbenošću i velikom željom, sasvim zasluženo uspjela pobijediti Sesvete na svom terenu. Očekuje nas nimalo lagana utakmica, ali želimo se prije svega fokusirati na svoju igru. Ako se budemo držali dogovora i ako budemo motivirani i raspoloženi, bodovi će ostati u Našicama. Moramo odigrati utakmicu u kojoj će biti zadovoljni svi – igrači, ja kao trener i naravno, naši navijači. Pružit ćemo nešto veću minutažu igračima koji se nakon ozljeda polako vraćaju u momčad, ali rotirat ćemo i sve ostale koji budu na klupi sutra. Sigurno je da smo svi skupa nešto mirniji nakon velikog uspjeha koji smo ostvarili plasmanom u grupnu fazu EHF Europske lige, ali tu smo tekmu već arhivirali i idemo dalje. Pred nama je veliki broj utakmica i nikako se ne smijemo zadovoljiti trenutnim uspjehom već moramo težiti prema naprijed. Treba poštovati svakog protivnika i maksimalno ozbiljno pristupati svakom treningu i svakoj utakmici. Naravno da je to uvijek lakše ako su i rezultati dobri i zato nam je želja da što duže ostanemo u ovom ugođaju, a to možemo postići isključivo marljivim radom, jer to je jedini ispravan put. Drago mi je da su igrači i izvan terena međusobno jako dobri, druže se i puno vremena provode zajedno, a to je također jedan od detalja koji pridonosi cjelokupnom uspjehu.”

Utakmica počinje sutra u 20,00 sati, a u dvoranu mogu i gledatelji s COVID putovnicom ili s negativnim testom. Osiguran je i izravan prijenos na YouTube kanalu HRS-a.

U nedjelju će na teren i naša druga momčad – mladi Gromovi nakon pobjede u prvom kolu protiv ekipe Feniksa u Osijeku, u drugom kolu Druge HRL istok dočekuju ekipu Osijeka II. Prema riječima trenera Ivana Tomičića možemo očekivati odličnu utakmicu u kojoj će snage odmjeriti dvije mlade momčadi željne nadigravanja i dokazivanja. Utakmica počinje u 18 sati, a ulaz je slobodan uz predočenje COVID putovnice.

Ključne riječi

2. HRL istok
Paket24 Premijer HRL
RK Moslavina
RK Nexe
RK NEXE II
RK Osijek II
Podijeli s prijateljima