Večeras u Našicama 10. kolo Premijerke – NEXE – Dubrava

Paket24 Premijer ligaSrijeda, 08. Studeni 2023.

Reprezentativni tjedan je gotov, cijela ekipa je ponovno na okupu i priprema se za nove izazove koji slijede. A u ovom tjednu Gromovi će odigrati dvije prvenstvene utakmice u Premijerki – prva je na rasporedu večeras u Našicama protiv Dubrave, a u subotu gostujemo u Poreču.
Dogovorom dvaju klubova, a zbog gustog rasporeda i europskih obveza, NEXE i Dubrava večeras će unaprijed odigrati prvenstvenu utakmicu 10. kola. Uoči večerašnje utakmice za najavu smo zamolili trenera Branka Tamše i Aleksandra Bakića.
Branko Tamše: „Nakon reprezentativnog tjedna za vrijeme kojega je većina igrača mogla malo odmoriti, nekolicina je pozvana na okupljanje s reprezentacijama zbog čega sam izuzetno zadovoljan. To je velika stvar i pohvala za naš klub, ali i pohvala dobrog rada. Pred nama je utakmica s Dubravom koju smo dogovorili odigrati ranije zbog gustog europskog rasporeda. Uvijek su te prve utakmice nakon pauze najteže jer se okupljamo i nastavljamo s natjecanjem. Dubrava je imala problema s ozljedama na početku sezone, sada su se posložili, ostvarili su nekoliko pobjeda u nizu i sigurno će biti interesantna utakmica. Naravno da me prije svega zanima pristup i angažman mojih igrača tijekom cijele utakmice, vjerujem da se i naša publika malo zaželjela rukometa i da će doći na tekmu i dati nam podršku, a mi ćemo im se odužiti dobrom igrom i nadam se novom pobjedom. “

Aleksandar Bakić: „Vraćamo se domaćem prvenstvu, na svom terenu dočekujemo ekipu Dubrave. Nadam se da ćemo nastaviti pobjednički niz i upisati nove bodove i što je vrlo važno ostati zdravi i bez ozljeda. Čeka nas vrlo gust raspored i važne europske utakmice i bit će vrlo važno da svi ostanemo čitavi. Koristim priliku pozvati naše navijače da dođu dvoranu i da nas bodre do nove pobjede.“

Utakmica počinje u 19 sati, a svi oni koji ne mogu doći u dvoranu, utakmicu će moći pogledati u izravnom prijenosu na YouTube kanalu HRS-a.

Ključne riječi

Podijeli s prijateljima