Zajedničko druženje za kraj sezone i oproštaj s igračima koji odlaze

VijestiČetvrtak, 30. Svibanj 2024.

Završena je još jedna sezona, trener Ivanković s ekipom je odradio posljednji trening. Slijedi nešto duži odmor, a novo okupljanje i početak priprema za novu sezonu zakazano je za 1. kolovoza. U restoranu Goveđa glava u Feričancima jučer je organiziran zajednički ručak i druženje ekipe i stručnog stožera te članova Uprave. Predsjednik kluba Josip Ergović ukratko je rezimirao sezonu koja je za nama istaknuvši kako je za njega osobno od 2013. godine to bila sigurno najteža sezona: “Neke smo primarne ciljeve ipak ispunili – zadržali smo drugo mjesto u domaćem prvenstvu, igrali smo osminu finala EHF Europske lige, a od četvrtfinala nas je dijelio samo jedan pogodak. Pretrpjeli smo nekoliko neugodnih poraza i povukli određene poteze, što je rezultiralo jednom vrlo turbulentnom završnicom. Sigurno da ćemo iz svega ovoga izvući i neke pouke, detektirali smo većinu problema i uzroka i s puno optimizma krećemo u pripremanje nove sezone. Slijedi poprilična rekonstrukcija, puno toga smo već dogovorili i o svemu ćemo vrlo uskoro obavijestiti javnost.”

Jučerašnje zajedničko druženje bila je i prigoda za oproštaj s deset igrača koji napuštaju klub: Mario Tomić, Ivan Sršen, Fahrudin Melić, Gianfranco Pribetić, Ante Gadža, Predrag Vejin, Andraž Velkavrh, Lovro Jotić, Marko Račić i Adir Cohen. Svima se osobno zahvalio predsjednik Ergović uručivši im za uspomenu dresove u kojima su igrali te im poželio dobro zdravlje i puno uspjeha u budućnosti.

Uz dosta emocija, ali s osmijehom na licu igrači su se nakon jučerašnjeg druženja srdačno pozdravili i uputili na zasluženi odmor. S onima koji napuštaju klub kratko smo porazgovarali:

Klub nakon sedam i pol godina napušta i trener vratara Ninoslav Pavelić Pačo, koji će karijeru nastaviti u švicarskom Kadetten Schaffhausenu.

Svima još jedno veliko hvala na svemu što su učinili za naš klub i svako dobro u nastavku karijere!!

 

Ključne riječi

Andraž Velkavrh
Ante Gadža
Fahrudin Melić
Gianfranco Pribetić
Ivan Sršen
Josip Ergović
Lovro Jotić
Mario Tomić
Marko Račić
Ninoslav Pavelić
Podijeli s prijateljima